Samen koken, proeven en genieten

  Bij al onze kookworkshops staat de aandacht voor pure smaak centraal. Daarom werken wij met seizoensproducten en met ingrediënten van boeren en tuinders uit de buurt. Bij onze workshops ervaar je dat je geen ingewikkelde recepten nodig heeft om prachtige en pure gerechten te maken. Anna Haen heeft een ruime keuken die is goed is uitgerust voor kookworkshops. En vergeet tijdens de workshop vooral niet om van het uitzicht te genieten! Je kunt bij Anna Haen met grote of met kleine groepen deelnemen (vanaf 12 personen), als beginneling of gevorderde in de keuken, als vegetariërs of juist als vis- en vleesliefhebbers.

  Onze kookworkshops 

  Wij bieden diverse kookworkshops aan en je wordt altijd ontvangen met heerlijk ambachtelijk brood, olijfolie en een huisgemaakte spread van het seizoen. Onder begeleiding van onze chefs ga je aan de slag om een mooi 2-, 3- of 4-gangen diner te bereiden. Het koken duurt gemiddeld 1,5 uur waarna in het Proeflokaal (of bij mooi weer in de tuin), het diner samen nuttigt. Onze kookworkshops duren ongeveer 4 uur inclusief dineren en de receptuur krijg je mee om thuis nog verder te proberen. 

  Je hebt de keuze uit de volgende kookworkshops en je kunt dan kiezen voor 3 of 4 gangen. 

  We hadden alle tijd om als team bij elkaar te zijn en tevens nieuwe kooktechnieken aan te leren. Juist ook door samen bezig te zijn leer je elkaar kennen. Het eten was heerlijk en van uitstekende kwaliteit.

  Het Nederlandse Rode Kruis

  District Amsterdam

  Onder begeleiding van onze chefs gaat u samen aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. Samen koken,proeven, leren geeft positieve energie en dat vertaalt zich in onvergetelijk lekker eten op locatie.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag informatie en een offerte aan via de onderstaande knop! Heb je nog vragen of speciale wensen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee. Bel of mail dan even!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×