• ontbijt & lunch
  • high tea
  • borrel

Open voor to go & zondag tot 19:00 voor streekpizza’s 

Wij zijn elke dag open van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag tot 19:00. Je kunt op zondag tussen 16:00 en 19:00 streekpizza’s bestellen en afhalen. Klik hier voor de pizza menukaart

Voor to go hebben we heerlijke huisgemaakte taart, muffins óf koeck met een lekkere kop koffie of thee tot lunch: met stoere boterhammen, tosti’s, soep van het seizoen to go. 

Je kunt ook onze high tea to go bestellen voor thuis. Maaltijden voor thuis – kaasfondue, vegan curry, stoofvlees, quiche en ovenschotels. Genieten van onze fameuze kaasplank met een lokaal biertje of een glas wijn. We koken veelal vegetarisch, en ook gasten met een allergie of andere dieetwens hebben genoeg keus.

Kijk hier voor onze menukaart. To Go!

Tot snel bij Anna Haen!

Gezellig tafelen voor groepen we hopen dat dit in 2021 weer kan.

Groepen vanaf 10 personen serveren wij met liefde een ontbijt, een uitgebreide streeklunch of high tea. De streeklunch bestaat uit verschillende lokale kazen, ambachtelijk vleeswaar, warm afgebakken broden en een wisselende salade van het seizoen. Daarnaast verrassen we je graag met bijzondere streekproducten zoals chutney, jam, mosterd en lekkere zoetigheden. We kunnen de streeklunch uitbreiden met een warm gerecht, zoals een vegetarische mini-quiche of een seizoenssoep. We houden altijd rekening met jouw wensen.

Enthousiast? Reserveer voor groepen via info@annahaen.nl.

Uitstekend voor de vermoeide wandelaar. Veel keuze, zelf gemaakt, biologisch en tòch heerlijk allemaal. Aanrader voor wie in de buurt is!

Lonneke

Puur eten & drinken bij Anna Haen

Ontdek meer over Anna Haen en de omgeving

Zin om langs te komen?

Voor een plekje binnen in het Proeflokaal kun je via de onderstaande knop reserveren. Voor de tuin en/of terras is dit niet mogelijk. Heb je verder nog vragen? Laat het ons dan even weten.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×