• ontbijt & lunch
  • high tea
  • borrel

Elke dag genieten van to go 

Wij zijn elke dag open van 10:00 tot 17:00 uur voor to go. Vanaf 10 uur staan wij voor je klaar voor van alles lekkers om mee te nemen; van ontbijt en huisgemaakte taarten met een lekkere kop koffie of thee. Vanaf 1 juni kun je weer terecht voor onze heerlijke lunch: een seizoenssoep, een stoere boterham, salade van het seizoen of dé favoriet: de Dubbeldekker. Wel van te voren even reserveren. In de middag kan je bij ons terecht voor een high tea (wel even reserveren), of genieten van onze fameuze kaasplank of Anna’s Proeverij, met een lokaal biertje of een glas wijn. We koken veelal vegetarisch, en ook gasten met een allergie of andere dieetwens hebben genoeg keus.

Kijk hier voor onze menukaart mee te nemen.

Reserveren? Stuur ons een mailtje via info@annahaen.nl of neem contact met ons op.

Gezellig tafelen voor groepen

Ook gezelschappen zijn van harte welkom bij Anna Haen. Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij met liefde een ontbijt, uitgebreide streeklunch of high tea. De streeklunch bestaat uit verschillende lokale kazen, ambachtelijk vleeswaar, warm afgebakken broden en een wisselende salade van het seizoen. Daarnaast verrassen we je graag met bijzondere streekproducten zoals chutney, jam, mosterd en lekkere zoetigheden. We kunnen de streeklunch uitbreiden met een warm gerecht, zoals een vegetarische mini-quiche of een seizoenssoep. We houden altijd rekening met jouw wensen.

Enthousiast? Reserveer voor groepen via info@annahaen.nl.

Uitstekend voor de vermoeide wandelaar. Veel keuze, zelf gemaakt, biologisch en tòch heerlijk allemaal. Aanrader voor wie in de buurt is!

Lonneke

Puur eten & drinken bij Anna Haen

Ontdek meer over Anna Haen en de omgeving

Zin om langs te komen?

Reserveer via de onderstaande knop! Heb je nog vragen? Wij, Sylvia of Martijn denken graag met je mee. Bel of mail dan even!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×