• ontbijt & lunch
  • high tea
  • borrel

Open voor to go 

Wij zijn elke dag open van 10:00 tot 17:00 uur

Voor to go hebben we heerlijke huisgemaakte taart, muffins óf koeck met een lekkere kop koffie of thee tot lunch: met stoere boterhammen, tosti’s en soep van het seizoen.

Je kunt ook onze high tea to go bestellen voor thuis. Maaltijden voor thuis – kaasfondue, vegan curry, stoofvlees, quiche en ovenschotels. Genieten van onze fameuze kaasplank met een lokaal biertje of een glas wijn. We koken veelal vegetarisch, en ook gasten met een allergie of andere dieetwens hebben genoeg keus.

Kijk hier voor onze menukaart. To Go!

Tot snel bij Anna Haen!

We hopen dat we jullie in 2021 jullie weer mogen ontvangen bij Anna Haen. Puur lokaal genieten en vooral weer samen.

In de tussentijd zullen we de tuin & moestuinbakken weer mooi gaan maken zodat er straks weer volop buitenplek is waar je lekker kan genieten.

Hebben jullie ook al zo’n zin in de lente en zomer? Wij zeker!

 

Uitstekend voor de vermoeide wandelaar. Veel keuze, zelf gemaakt, biologisch en tòch heerlijk allemaal. Aanrader voor wie in de buurt is!

Lonneke

Puur eten & drinken bij Anna Haen

Ontdek meer over Anna Haen en de omgeving

Zin om langs te komen?

Voor een plekje binnen in het Proeflokaal kun je via de onderstaande knop reserveren. Voor de tuin en/of terras is dit niet mogelijk. Heb je verder nog vragen? Laat het ons dan even weten.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×