• Ruime vergaderlocatie
  • max. 24 pers in theater
  • midden in het groen

Vergaderen bij Anna Haen

Vergaderlocatie Anna Haen ligt verscholen tussen de weilanden, midden in de natuur, net onder Amsterdam bij Abcoude. Een plek met proeflokaal, terras én tuin. Makkelijk te bereiken op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam met voldoende gratis parkeerruimte. We hebben een ruime, lichte vergaderruimte met een Scandinavische uitstraling. Ook belangrijk: er is een uitstekende wifi-verbinding. Tussen het vergaderen en werken door is het gemakkelijk om even buiten te lunchen of te dineren in het groen. De mooie omgeving biedt bovendien de kans om buiten een lekkere wandeling te maken. Kijk hier voor een sfeerimpressie van de vergaderruimte. 

Catering bij Anna Haen

Ons keukenteam maakt elke dag met veel plezier een streeklunch of diner voor jou en je collega’s klaar. De groene omgeving, onze moestuin en de verse producten in combinatie met ons knappe keukenteam zorgen keer op keer voor pure en verrassende gerechten. We koken veel vegetarisch, en ook gasten met een glutenallergie of andere dieetwens hebben genoeg keus.

Ik heb het de aanwezige dames op de dag ook al gemeld, maar ik maak zelden (lees nooit) mee dat alles klopte!!! Voorbereiding, indeling zaal en ambiance! Dank dus en zeker tot een volgende keer bij Anna Haen!

Bart Bloemen

Wisborn

Vergaderlocatie Anna Haen

Teambuilding

Anna Haen leent zich naast vergaderen ook heel goed voor teambuilding. Onze landelijke omgeving is de plek om erop uit te gaan: wandelend, op de fiets op of het water. We werken met verschillende partners samen die verrassende activiteiten aanbieden. Vraag ons even naar de mogelijkheden, we vertellen ze je graag!

Wil je vergaderen bij één van de vergaderlocaties?

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia en Naomi denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×