• privéruimte
  • max. 10 pers
  • 3 ruimtes

Vergaderen bij Anna’s Voorhuis

Kom vergaderen in dit mooie pand middenin het groen. Gelegen naast het riviertje het Gein is Anna’s Voorhuis een perfecte locatie voor coaching sessie, brainstorms met je hele team of een vergadering met kleine groepen tot 10 personen. Een ideale locatie met de ruimte en privacy om hier in rust te vergaderen. 

Anna’s Voorhuis heeft een authentieke sfeer met karakteristieke elementen in de ruimtes. Tot 2015 was het onderdeel van de boerderij Anna’s Hoeve. Na een restauratie wordt deze bijzondere locatie, bestaande uit drie ruimtes, gebruikt voor vergaderingen. Je vergadert middenin de natuur want direct ernaast boert de familie Hak al sinds 1898, waarvan de loeiverse yoghurt bij Anna Haen wordt verkocht.

Catering bij Anna’s Voorhuis

Alle catering op deze locatie wordt door het keukenteam van Anna Haen verzorgd. Lunchen of dineren kan in het proeflokaal van Anna Haen of op het terras en tuin bij mooi weer. Wij zorgen ondertussen dat de vergaderruimte weer even opgefrist wordt met verse drankjes en huisgemaakt lekkers. Bestel vooraf de streeklunch vol lekkere hapjes of ga voor ons a la carte lunchmenu wanneer je met een kleiner gezelschap langskomt.

“Wat een heerlijke plek”. Wij waren zeer te spreken over jullie locatie; veel dank voor de goede zorgen!

Judith

WPG Uitgevers

Landelijk vergaderen in de natuur

Op zo’n prachtige locatie is het zonde om stil te zitten. Vanaf het erf kun je langs de rivier het Gein of het Velterslaantje wandelen richting Fort Nigtevecht. Ook ligt het Wilhelminibruggetje in Gein niet ver van Anna’s Voorhuis af.  Via dit bruggetje kun je zowel linksom als rechtsom een prachtige wandeling over Gein Zuid en Gein Noord maken. 

In de zomer kunnen we in samenwerking met Float Gein een heerlijk ontspannen boottocht aanbieden. Een boottocht vol (h)eerlijke hapjes & borrel en een reis over het Gein met een aansluitend privé diner of barbecue bij Anna Haen.

Wil je vergaderen bij Anna's Voorhuis? Je kan reserveren via onderstaande knop.

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×