• 3 ruimtes
  • tot 24 pers.
  • verrassende activiteiten

Vergaderen bij Buitengein

Buitengein is een fijne vergaderlocatie – Corona -proof –  in Abcoude aan het riviertje het Gein. Vlakbij Amsterdam, maar heel landelijk met veel ruimte en uitzicht op de weilanden. Alle faciliteiten voor een vergadering, workshop, brainstormsessie of teambuildingactiviteit op 1,5 meter zijn aanwezig. Vergaderlocatie Buitengein beschikt over een sfeervolle ontvangstruimte met een bar en een fijne zithoek met houtkachel. Op het eigen terrein is veel parkeergelegenheid. De ruimte, rust en prachtige omgeving maken deze vergaderlocatie echt uniek!

Catering bij Buitengein

Bij mooi weer kun je op het ruime terras genieten van ontbijt, lunch, borrel of diner met uitzicht op de paarden en koeien in de wei. Alle catering op deze locatie wordt door het keukenteam van Anna Haen verzorgd. We koken met verse en veelal biologische streekproducten en ook gasten met een glutenallergie of andere dieetwens, zoals vegetarisch of vegan, hebben voldoende keuze. De bovenruimte biedt een aparte ruimte om te lunchen en bij lekker weer kan dit ook buiten.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd event op jullie mooie locatie. Als wij in de toekomst weer een event organiseren zullen wij zeker overwegen dit weer bij jullie te organiseren.

Michel van Koningsbrugge

MK2

Locatie Buitengein: de locatie voor vergaderingen, hei-sessies en leuke activiteiten

Paardencoaching, schapen drijven of wandelen 

Buitengein heeft alle ruimte en mogelijkheden om je vergadering of training aan te vullen met een passende activiteit. Dit kan variëren van een dagvullend programma tot een ontspannende onderbreking, met ruime keuze uit verrassende workshops en leerzame of verfrissende activiteiten. Dit bieden wij aan:

  • Coaching met paarden
  • Workshop schapen drijven
  • Met de polderwachter op pad 
  • Haka workshop

Voor meer informatie stuur dan een mail naar info@annahaen.nl

Meer vergaderlocaties bekijken?

Wil je een voorstel ontvangen?

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×