• privé
  • max. 12 pers.
  • uitzicht op groen

Het Coachlokaal: privé en alle ruimte 

Deze mooie locatie is opgezet door Sander Scheurs, coach, sparringpartner en verbinder.  Zoek je nog een (team)coach voor de sessie dan kan Sander je ook helpen. De mooi gelegen locatie, met uitzicht op de tuin, is privé te huur en heeft een intieme en luxe uitstraling. Bij het Coachlokaal kun je ongestoord aan de slag en is geschikt voor groepen tot 12 personen. Alle faciliteiten; wifi, flip-over, beamer & scherm, tv & dvd-speler en zelfs een ouderwets schoolbord, zijn aanwezig. Ook overnachten, tot maximaal 4 personen, is ook mogelijk. En anders zijn er genoeg hotels op loopafstand. Parkeren kan op het erf (5 auto’s). In de straat is het gratis parkeren.

 

Catering bij het Coachlokaal

Je kunt op deze locatie gebruik maken van catering via buitenlocatie Anna Haen voor de lunch, borrel of diner.  Alle catering op deze locatie wordt door het keukenteam van Anna Haen verzorgd. We koken met verse en veelal biologische streekproducten en ook gasten met een glutenallergie of andere dieetwens, zoals vegetarisch of vegan, hebben voldoende keuze. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en heb je andere wensen dan bespreken we deze graag.

We hebben een productieve dag gehad bi Het Coachlokaal. Een prettige locatie en de lunch van Anna Haen was heerlijk.

Marieke

ABN AMRO NV
Een omschrijving van de afbeelding
Een omschrijving van een andere afbeelding

Vergaderen, trainen, brainstormen of team-coachen in het Coachlokaal

Wandelen in de omgeving 

Deze locatie leent zich perfect om een wandeling te maken als break in het programma, langs het mooie Gein of over het wandelpad naar Fort Abcoude. Dit oer-Hollands landschap langs het riviertje het Gein en prachtige buitenhuizen is een echte energizer.

Bekijk hieronder onze andere vergaderlocaties

Wil je vergaderen bij het Coachlokaal? Je kan reserveren via onderstaande knop.

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×