• privé locatie
  • max. 25 pers
  • 4 ruimtes

Vergaderlocatie Klein Binnenrust

Kom vergaderen en eten in deze verrassende oase van rust: Klein Binnenrust in Abcoude. Deze locatie ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht in en dichtbij de A2 en A9.  Klein Binnenrust bestaat uit een vergaderkamer, tuinkamer en een bovenruimte: ideaal voor sessies tot 25 personen. Door de verschillende ruimtes is de locatie perfect voor coaching, training of vergaderingen in een zakelijke, intieme sfeer. Daarnaast liggen het station en Hotel Abcoude op loopafstand van Klein Binnenrust, waardoor meerdaagse bijeenkomsten ook mogelijk zijn.

Catering bij Klein Binnenrust

Alle catering op deze locatie wordt door het keukenteam van Anna Haen verzorgd. Ontbijt, lunch en diner is mogelijk op locatie. We koken met verse en veelal biologische streekproducten en ook gasten met een glutenallergie of andere dieetwensen, zoals vegetarisch of vegan, hebben voldoende keuze. De bovenruimte bij Klein Binnenrust biedt een aparte ruimte om te lunchen en bij lekker weer kan dit ook buiten.

De intimiteit van de locatie draagt bij aan het individuele evenals groepsproces. Mensen moeten zich veilig voelen. Goede bereikbaarheid met zowel ov als auto, fijne stoelen en voedzame catering tijdens de dag zijn steeds belangrijker bij het kiezen van een locatie.

Ingelien Veldkamp - Trainer en coach

VU
Vergaderruimte bij Klein Binnenrust
Tuinkamer Klein Binnenrust
Vergaderlocatie Klein Binnenrust, Abcoude
Lunchruimte op de bovenverdieping

Vergaderen bij Klein Binnenrust

Wandelen in de omgeving of een boottocht einde dag

Deze bijzondere vergaderlocatie leent zich ook perfect voor wandelingen. Tussen het vergaderen door kun je wandelen langs de Angstel of naar Fort Abcoude. Je kunt zo niet alleen genieten van de heerlijke omgeving, maar ook tot nieuwe ideeën en oplossingen komen door de frisse lucht. Deze nieuwe energie na een wandeling kunnen de gesprekken van de dag positief ondersteunen. 

In de zomer kunnen we in samenwerking met Float Gein een heerlijk ontspannen boottocht aanbieden. Een boottocht vol (h)eerlijke hapjes & borrel en een reis over het Gein met een aansluitend privé diner of barbecue bij Anna Haen.

Wil je vergaderen bij Klein Binnenrust? Je kan reserveren via onderstaande knop.

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×