• unieke locatie
  • tot 8 pers
  • midden in het groen

De Mondriaan Molen: een unieke ervaring

De beroemde Mondriaan Molen is een unieke vergaderlocatie, geschikt tot 8 personen. Een bijeenkomst in deze volledig gerenoveerde molen heeft alles wat je kunt wensen: rust, cultuur, romantiek, ruimte, stilte en vrije uitzichten midden op het platteland. En Amsterdam en Utrecht zijn vlakbij. De Mondriaan Molen is het décor geweest van vele schilders, waaronder Mondriaan en Roelofs. Sinds 1874 maalt de molen het water uit de polder, en op verzoek is het mogelijk om de molen te laten draaien. De molen is ingericht met moderne voorzieningen, maar de sfeer is authentiek, stoer en sterk.

 

Catering bij de Mondriaan Molen

Bij mooi weer kunt u schitterend buiten met een weids uitzicht genieten van uw lunch, borrel of diner in de buitenlucht met uitzicht op de weilanden.

Hoe uniek is het om in een Molen een dag te vergaderen. En de rondleiding van Maarten is ook ontzettend leuk.

Hans

ING Bank

Vergaderen in de Mondriaan Molen

Bekijk hieronder onze andere vergaderlocaties

Wil je vergaderen bij de Mondriaan Molen? Je kan reserveren via onderstaande knop.

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×