• Privé en ongestoord
  • max. 10 pers
  • 1 ruimte en grote tuin

Vergaderen bij Vergaderlokaal Baambrugge

Vergaderen op een unieke lokatie! Aan de ruime tafel kunnen laptops worden uitgeklapt en kan tijdens het lunchen worden doorvergaderd.

Beamer en flipover zijn beschikbaar. De schitterende tuin met prachtig uitzicht maakt het mogelijke tussendoor in alle rust even te ontspannen. Krachtige Wifi maakt het mogelijk web-based te werken.

Het Vergaderlokaal
Per dag €575,-

Vergaderarrangement
Wifi, flipover, thee, koffie, frisdrank, water & lekkernijen
Per dag €15,- p.p.

Lunch catering via Anna Haen. Vanaf €24,50
Heeft u vragen over de tarieven, of wilt u reserveren, mail dan even naar info@annahaen.nl

Catering bij vergaderlokaal Baambrugge

Alle catering op deze locatie wordt door het keukenteam van Anna Haen verzorgd. Wij zorgen ondertussen dat de vergaderruimte weer even opgefrist wordt met verse drankjes en huisgemaakt lekkers. 

De streeklunch van Anna Haen bestaat uit 2 luxe sandwiches per persoon ( veelal vegetarisch ) en seizoensgebonden of met mooie producten uit de streek. ( bv huisgemaakte caponate, eiersalade, mediterrane kaas met tomaat en salade, rood-rozebietenhummus  )

Er zit altijd een grote gevulde seizoens salade bij en verse sappen van eerlijk en heerlijk, melk & karnemelk uit ’t groene hart

Eventueel aangevuld met een warm bijgerecht zoals een soep passend bij het seizoen, mini quiche of frittata.

Eric Grove is mede-eigenaar en gastheer van het Vergaderlokaal Baambrugge.

In de 30 jaar die hij gewerkt heeft als Purser bij de KLM, heeft hij de kneepjes van het vak geleerd als het om service en hosptality gaat.

In het vergaderlokaal staat Eric garant voor persoonlijke service en aandacht, waarbij privacy gerespecteerd wordt. In alle rust vergaderen, wordt gewaarborgd, omdat de voorzieningen er voor zorgen dat de gasten voor een belangrijk deel selfsupporting zijn.

Wil je vergaderen bij Anna's Voorhuis? Je kan reserveren via onderstaande knop.

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×