• 10 - 100 pers.
  • verrassende gerechten
  • voor ieder wat wils

Geniet van ons lekkers bij jou thuis

Wil je zorgeloos thuis of op een andere locatie genieten van de catering van Anna Haen? Dat kan! Wij kunnen jouw feest van A tot Z verzorgen met servies, glaswerk, tafels, personeel en natuurlijk heerlijke catering. En als je wilt, nemen we zelfs bloemen en andere aankleding mee. Je kunt ook bij ons in het proeflokaal vers eten meenemen – laat het ons weten via info@annahaen, dan zorgen we dat het klaarstaat om mee te nemen die dag, denk aan brood, soep, salades, quiche, taart.

Van ontbijt tot diner

Of je nu een ontbijt, lunch, high tea of juist borrelhapjes of een diner wil, we denken graag met je mee voor de juiste invulling. We stemmen graag met u af wat uw wensen zijn en dan regelen wij de rest. Zijn er dieetwensen of allergieën? Dan houden we hier uiteraard rekening mee. We koken al onze gerechten vers in de keuken bij Anna Haen en veelal met streekproducten en zoveel mogelijk biologisch. Bekijk hieronder een catering selectie van de hapjes en mogelijkheden. 

We hebben heel erg genoten van jullie catering en aanwezigheid gister. Ik wil jullie namens BBKwadraat heel erg bedanken voor jullie goede service en het heerlijke streekpakketen! We hebben er vanmiddag al meteen van genoten tijdens de lunch.

Marissa van Spronsen

BBKwadraat

Puur eten & drinken bij Anna Haen of bij jou thuis

Ook iets te vieren?

Wij helpen je graag om er samen een heerlijk feest van te maken! Klein of groot, zittend of staand, overdag of ’s avonds? Mail ons via onderstaande knop of bel.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×