• shared dining
  • uitgeserveerd
  • walking dinner

Samen genieten van elkaar, het eten en de omgeving

Op zoek naar een mooie plek waar je met vrienden, familie of collega’s kan genieten van een intiem en heerlijk privé diner? Kom naar Anna Haen! Wij werken met verse seizoensproducten en bijzondere, duurzame ingrediënten uit de streek. Het liefst allemaal biologisch. Zo halen we ons vlees bij Lindenhoff, kazen uit het Groene Hart, kruiden uit onze eigen moestuin en de yoghurt voor onze heerlijke toetjes de Anna’s Hoeve. Je proeft de kwaliteit en versheid.

Private dining 

Als je met een gezelschap (vanaf 15 personen) bij ons komt dineren, dan heb je Anna Haen vanaf 17:00 uur helemaal voor jezelf! In ons sfeervolle proeflokaal passen maximaal 50 mensen. Nodig je liever nog wat meer mensen uit? Geen probleem, we kunnen het diner ook in onze bovenruimte serveren. Daar passen tot 80 personen in. Bij mooi weer dekken we de tafels graag voor je op het terras of in de tuin, tot maximaal 80 personen. 

Enthousiast of wil je meer informatie? Stuur ons een mailtje via info@annahaen.nl.

Onze diners   

Onze chefkoks koken altijd met producten uit het seizoen en met zoveel mogelijk ingrediënten en producten uit de buurt. We kunnen verschillende menu’s voor je samenstellen. Bijvoorbeeld een ‘shared dining’ 2- of 3-gangen diner met schalen vis,- vlees en vegetarische hoofdgerechten en verschillende bijgerechten. Of een ontspannen BBQ, een ‘walking dinner’ met kleinere gerechten of een volledig uitgeserveerd 3- of 4-gangen diner. Houd je van een kaasplankje als extra gang of een dessertbuffet? Gaan we voor je regelen. Als je specifieke wensen hebt, gaan we graag even samen met je aan tafel zitten om jouw ideale menu samen te stellen.

Onze kookworkshops

Samen koken en proeven? Boek dan een kookworkshop bij Anna Haen! Kom gezellig samen koken of combineer je vergadering met een bijzondere kookworkshop in de keuken van Anna Haen. Bij al onze kookworkshops staat de aandacht voor pure smaak centraal. Daarom werken wij met seizoensproducten en met ingrediënten van boeren en tuinders bij ons uit de buurt. Bij onze workshops ervaar je dat je geen ingewikkelde recepten nodig hebt om prachtige en pure gerechten te maken. Onder begeleiding van onze chefs ga je aan de slag om een mooi 2-, 3- of 4-gangen diner te bereiden. Dit alles met vanuit de keuken een prachtig uitzicht over de weilanden. Kijk hier voor meer informatie over onze kookworkshops.

“Onze huwelijksdag kon niet beter.” Ons feest bij Anna Haen was fantastisch. We hebben vooraf op een prettige manier de mogelijkheden en details afgestemd met Sylvia. Op de dag zelf konden wij volop genieten terwijl Anna Haen onze 95 gasten op een geweldige manier verzorgd heeft. Complimenten voor de aankleding, het heerlijke eten en de goede en fijne bediening.

Sanne & Paul

Huwelijksdag, diner en feest
photo by: www.kissesandconfetti.nl

Ook iets te vieren?

Wij helpen je graag om er samen een heerlijk feest van te maken! Klein of groot, zittend of staand, overdag of ’s avonds? Mail ons via onderstaande knop of bel.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×