Vergaderen, teambuilding of zakelijk iets te vieren? en op 1,5 meter? Dat kan bij Anna Haen.

Even out of office? Ga met je team of relaties lekker naar buiten en kom naar één van de vergaderlocaties van Anna Haen. Uiteraard Corona-proof en op 1,5 meter. Kijk hier voor ons Corona-protocol. Een nieuwe plek biedt nieuwe inzichten. Wij snappen dat een vergadering, brainstormsessie of training productief moet zijn. Daarom zorgen wij dat aan alles is gedacht. Van lekkere koffie & thee, huisgemaakt gebak en vers fruit tijdens de dag tot een gezonde, (bijna) vegetarische lunch en eventueel een afsluitende borrel of diner.
We werken samen met verschillende bijzondere vergaderlocaties in Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Nigtevecht en Amsterdam.

Kijk hier voor het overzicht van onze locaties.

Elke locatie heeft een unieke uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Uiteraard op 1,5 meter. Teambuilding activiteiten lenen zich ook goed voor onze plekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop schapen drijven of kanoën? Of een wandeling met een inspirerende Polderwachter (met een snelcursus polstok-springen)? We helpen je graag om de juiste locatie te vinden, daarna doen wij de rest.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×