• 10 - 100 pers
  • van A - Z verzorgd
  • alles op maat

Vier je bedrijfsfeestje bij Anna Haen 

Een heerlijk feest beleven op een prachtige locatie! Vier je (bedrijfs)feestje bij Anna Haen! Wij verzorgen alles van A tot Z met veel creativiteit, kennis en natuurlijk plezier. Een middag of avond bij Anna Haen voor collega’s, families of klanten is altijd een succes. Er is van alles mogelijk voor gezelschappen van 10 tot 100 personen; van borrel tot kookworkshop of diner of BBQ, met entertainment of met een activiteit. We nemen alles uit handen en denken graag mee over de invulling om er een onvergetelijk event van te maken. En parkeren kan gratis op het terrein. 

Voor meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Ik heb het de aanwezige dames op de dag ook al gemeld, maar ik maak zelden (lees nooit) mee dat alles klopte!!! Voorbereiding, indeling zaal en ambiance! Dank dus en zeker tot een volgende keer bij Anna Haen!

Bart Bloemen

Wisborn

Voor jong en oud samen een mooie dag 'out of office'

Wil je ook een leuk feestje met je bedrijf?

Neem contact op met Sylvia, Martijn of Jolijn voor een leuk bedrijfsfeestje. We werken samen met verschillende partijen die uiteenlopende activiteiten aanbieden die op locatie kunnen plaatsvinden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×