• binnen of buiten
  • actief of leerzaam
  • veel keuze

Teambuilding & workshops 

Even ‘out of office’ en even wat anders? Kom met je team lekker naar buiten bij Anna Haen! Wij werken samen met verschillende partijen die een geschikte (teambuilding)activiteiten kunnen verzorgen bij Anna Haen of in de mooie omgeving. Onze locatie leent zich daar prima voor. Of het nu gaat om actief ontspannen in de buitenlucht, tot rust komen, een inspirerende workshop, een teambuildingsactiviteit, een proeverij, kookworkshop of een diner. Bij Anna Haen is alles mogelijk. Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden. 

Sprekers, trainers & coaches

Een inspirerende spreker, training of energieke workshop geeft je vergadering of teamdag net even wat meer. Anna Haen is meer dan een vergaderlocatie want bij buitenlocatie Anna Haen gaat het om samenkomen en ontmoeten. Daarom brengen we je graag in contact met een inspirerende spreker, trainer of coach die je sessie of teamdag nét even de energizer geeft. Mocht je interesse hebben in iets extra’s tijdens jouw meeting, bekijk dan hieronder een aantal van de mogelijkheden. Zoek je toch iets anders? Laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.

Sluit de dag af met een heerlijk diner 

De dag afsluiten met een diner kan bij ons ook! Onze chefs staan voor je klaar om een heerlijk diner voor je te bereiden. Wil je zelf koken? Samen koken kan ook. Bij onze workshops ervaar je dat je geen ingewikkelde recepten nodig hebt om mooie en lekkere gerechten te maken. Ook je niveau maakt niet uit, beginner of gevorderde, en je voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch. We bieden onze kookworkshops aan vanaf 12 personen (bij minder in overleg) en de kosten bedragen € 65,00 per persoon. Als je ook komt vergaderen ontvang je een korting.

Lees hier meer over onze kookworkshops

Kijk hieronder voor de mogelijkheden:

De gasten waren zeer tevreden, alles was helemaal naar wens en heel goed verzorgd. Mijn baas was hier ook zeer te spreken over, en vond het een hele goede keus. Een collega heeft ook meteen een nieuwe reservering gemaakt voor een meeting van haar in juli.

Christine

ABN AMRO NV

Wil je ook een leuke activiteit met je team?

Neem contact op met Sylvia, Martijn of Jolijn voor een leuke activiteit? We werken samen met verschillende partijen die uiteenlopende activiteiten aanbieden die op locatie kunnen plaatsvinden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×