Kom lekker naar buiten!

  Ontspan, geniet en voel je vrij! Bij Anna Haen vind je de rust om te genieten van elkaar en van de omgeving. Wij hebben meer dan alleen lekker en puur eten & drinken. Anna Haen ligt midden tussen de weilanden en in  de natuur. De mooie omgeving van het riviertje ’t Gein biedt ontzettend veel mogelijkheden om er op uit te gaan: wandelend, fietsend, steppend of varend met boot, kano of sup. Snuif de natuur op en ontdek de mooie omgeving met de monumentale boerderijen, de molens en het Fort Nigtevecht. 

  Download hier de lilalente bingo Anna Haen. Leuk voor onderweg tijdens het fietsen of wandelen. Leuk voor jong en oud.

   

  Op pad met de Polderwachter

  U kunt op eigen gelegenheid op pad gaan maar u kunt ook samen met de Polderwachter, Marcel Bleekendaal, het Gein verkennen en leer alles over de flora & fauna en het mooie landschap. Tijdens de wandeling krijgt u een spoedcursus polsstok springen en met mooie, spannende verhalen en af en toe een indrukwekkende gebeurtenis vertelt hij over de omgeving en landschap. Uw ‘beeld van de polder’ zal na de wandeling nooit meer hetzelfde zijn. Duur van de wandeling ongeveer 2 uur (korter kan natuurlijk ook, maar dit is het leukst).

  Kijk hier voor meer informatie 

   

  Wandelen rond Anna Haen

  Wil je zelf wandelen door het Gein? Dat kan uiteraard ook. Hieronder vind je verschillende wandelroutes om de omgeving te verkennen. De meeste routes komen langs Anna Haen om even te stoppen. En als je toch langskomt, vul gelijk even je bidon met gratis kraanwater. In de streekwinkel is ook de wandelroute met wetenswaardigheden over  Mondriaan langs het Gein te koop. Of boek een wandeling bij Happen & stappen en geniet van een lekkere huisgemaakte soep bij Anna Haen. 

   

  “Bedankt voor de goede organisatie” Het is uitstekend geweest gisteren, complimenten van beide partijen! De locatie, het eten, de borrel, awachter lles is heel goed bevallen. Daar kreeg ik van mijn gasten erg veel complimenten over. Bedankt voor de goede organisatie. Heel veel dank aan allen! Ook aan de Polderwachter; wat kan die inspirerend vertellen!

  Familie Dijker

  Familie reünie & wandeling met polderwachter

  Want niemand is een binnen mens!

  Lekker het water op

  Het mooie riviertje het Gein is 6 kilometer lang en ligt tussen Abcoude en Driemond en stroomt bij Anna Haen voor de deur.  Veel schrijvers, fotografen (Olie) en kunstenaars (Mondriaan) lieten zich hier inspireren. Langs het Gein vind je verder bijzondere gebouwen en boerderijen zoals boerderij de Anna’s Hoeve (met hun loeiverse yoghurt die we in de streekwinkel verkopen), het bijzondere huis Bijlmerlust, de Wilhelminabrug, de verschillende Molens, de Pluktuin van Hartstocht, Kaasboerderij Gein Genoegen, biologische boerderij Hartstocht (waar we ook een toer over het erf verzorgen) en nog veel meer. En kijk ook uit de mooie vogels, misschien spot je wel een ijsvogel.

  Een kano of een sup huren kan o.a. bij Kano Holland 

  Fietsen in de omgeving  

  De buitenlocatie Anna Haen bevindt zich middenin een mooi gebied en is een heerlijk rustpunt tijdens een fietstocht vanuit Amsterdam of Ouderkerk aan de Amstel. Of kom met de trein naar Abcoude en huur daar een fiets en verken het achterland. 

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag informatie en een offerte aan via de onderstaande knop! Heb je nog vragen of speciale wensen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee. Bel of mail dan even!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×