• lokaal
  • eerlijk
  • duurzaam

Vers, eerlijk en gezond

In onze buurt worden veel lekkere en eerlijke producten gemaakt door omliggende boeren en enthousiaste ondernemers. Veelal biologisch en duurzaam geproduceerd om voedselverspilling tegen te gaan. Wij verkopen de producten graag voor een eerlijke prijs in onze streekwinkel. Zo helpen we elkaar. Puurder, eerlijker en gezonder kan bijna niet. 

De producten brengen smaak en variatie bij je op tafel. Zo vind je in onze winkel kazen uit het Groene Hart, loei-verse yoghurt van onze buren, jams, chutneys en fruit die anders weggegooid zouden worden, verantwoorde zoetigheden, honing, en nog veel meer lekkers. Kom gerust een kijkje nemen in onze streekwinkel in het Proeflokaal.

Streekpakketten

De producten uit onze streekwinkel zijn ook leuk om cadeau te doen. We helpen je graag om een mooi pakket samen te stellen. Wat dacht je van een ontbijtpakket, theepakket of borrelpakket? Er is voor elke wens en budget iets te geven.

Zin om langs te komen?

Reserveer via de onderstaande knop! Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee. Bel of mail dan even!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×