• aan de Amstel
  • van 2 tot 24 pers
  • meerdere ruimtes

Vergaderen bij tHuis aan de Amstel

THuis aan de Amstel biedt diverse mogelijkheden voor een bijeenkomst, of het nu om een vergadering, workshop, jubileum of bedrijfsborrel gaat. Verschillende ruimtes voor gezelschappen van 2 tot 24 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter en alle benodigdheden, zoals wifi en audiovisuele apparatuur.

Eten bij tHuis aan de Amstel

tHuis aan de Amstel serveert een heerlijk ontbijt of lunch met biologische sappen, boerenboterhammen, goede koffie en huisgemaakte taart. Dit kan zowel in de gehuurde ruimte, in het gezellige café, of op het terras met uitzicht over de Amstel: een fijne plek om even te pauzeren tijdens uw vergadering. Na de vergadering, workshop of receptie kun je genieten van een 3-gangen dagvers menu, uitgebreide borrel, lunch of diner(buffet) in de tuin of boven in de privékamers.

Fijne ruimtes, fijn personeel en een fijne plek!

Marja

Waternet

tHuis aan de Amstel - Culinair en artistiek café en vergaderlocatie

Activiteiten bij tHuis aan de Amstel

Vergaderen combineren met een (outdoor-)activiteit of originele manier van transport kan hier in de vorm van wijnspel, roeiclinic, kajakken of transport met tuktuk of elektrische boot. Een heerlijke borrel aan het einde dag met uitzicht over de Amstel in de tuin is ook een aanrader!

Bekijk hieronder onze andere vergaderlocaties

Wil je vergaderen bij tHuis aan de Amstel? Je kan reserveren via onderstaande knop.

Meer informatie of een offerte voor een vergaderlocatie kan via de onderstaande knop. Heb je nog vragen? Wij, Sylvia, Martijn of Jolijn denken graag met je mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×